Scandalul cu premeditare de la Kaufland

Timp de citire:1 Min., 12 Sec.
Scandalul cu premeditare de la Kaufland

Pe scurt, doi inși, soț și soție, se ceartă cu angajații Kaufland pentru că aceștia vor să le măsoare temperatura. Kaufland cheamă poliția iar poliția nu se înțelege cu cei doi, după care domnul este încătușat iar ambii sunt duși la secție și amendați.

Sigur, scandalul putea fi evitat foarte ușor dacă cei doi cetățeni alegeau să nu meargă la acel supermarket din motivul că nu doreau să li se măsoare temperatura. Dar, cum domnul este specialist în teorii ale conspirației și în proteste iar soția acestuia este jurnalist, probabil s-au gândit că pot să o pună de un material pentru YouTube.

Despre reacția polițiștilor nu vreau să vorbesc pentru că nu am fost acolo, nu știm dacă imaginile filmate nu sunt tăiate și nu știm dacă nu au existat și alte lucruri în plus. Putem, însă, să observăm intervenția stângace a celor câțiva tineri polițiști, care nu poartă mască deși stau bot în bot cu protestatarul și cu soția acestuia. De asemenea, angajații Kaufland care măsurau temperatura nu aveau masca pe gură și pe nas; mai mult, masca era sub bărbie!

Părerea oamenilor sau a presei, cum că „scandalul a fost regizat” este categoric greșită. Poți să spui că scandalul a fost provocat sau premeditat, dar să spui că a fost regizat este greșit. Regizarea presupune participarea la înșelătoria ordinară a tuturor celor trei părți: Kaufland, polițiști și instigatori, ori aici doar instigatorii știau clar scopul.

1 0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *