Presa online, acest impostor flămând

Timp de citire:1 Min., 0 Sec.
Presa online, acest impostor flămând

Evenimentul Zilei se autointitulează „cel mai bun portal de știri”, fapt ce ne duce cu gândul la știri serioase, adevărate, care s-au obținut prin cercetare atentă, prin informare și rigurozitate. La urma urmei, cel mai bun portal de știri ar trebui să conțină cele mai bune știri.

Același „portal” conține știri de genul celei din imagine, care, în mod clar, au scopul de a duce cititorul cu gândul la ceva extravagant, în final obținând click-ul acestuia.

Bendeac și Delia au anunțat: „suntem un cuplu”

Putem spune că știrea este adevărată, aceasta făcând referire la un cuplu de genul Stela Popescu – Alexandru Arșinel. Și, până la urmă, nu are nicio vină Evenimentul Zilei că cititorul se gândește la altceva, nu? Putem da vina pe cititor, sigur, dar în acest caz este foarte clar că titulatura de „cel mai bun portal de știri” nu se mai potrivește sub nicio formă.

Libertatea sau CANCAN ar fi în măsură să procedeze astfel, fiind tabloide; însă, din moment ce vrei să fii luat în serios, poate că ar trebui să nu mai fii impostor. Bineînțeles, este doar un exemplu, titlurile de acest gen fiind prezente pe multe site-uri cu pretenții serioase.

2 0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *