Ne-am săturat de părerile „experților”

Timp de citire:1 Min., 19 Sec.
Ne-am săturat de părerile „experților”

În fiecare zi, câte un „expert în ceva (orice)” mai vine cu câte o explicație, cu câte o recomandare sau cu câte un sfat privind Covid-19. Sigur că la exagerat de puțin timp după o explicație, vine o altă explicație care o contrazice pe cea din urmă.

De exemplu, doamna Ioana Stăncel, expert în sănătate publică (normal), ne spune că avem o creștere uriașă de cazuri din cauză că lumea s-a întors din concediu, de la mare. Pentru o transparență reală, am dori să știm mai multe informații, cum ar fi: s-a constatat acest lucru în urma efectuării anchetelor epidemiologice? Mai precis – S-au testat oamenii întorși de la mare de bună voie, neavând simptome?! Probabil că este exclus acest caz. Sau au fost testați pentru că au avut simptome iar după anchetă s-a descoperit că au fost la mare? Este foarte important să aflăm dacă așa este, măcar aici, unde putem cerceta, altfel presupunerea este doar o părere falsă de la un EXPERT; caz grav!

Tot doamna I. Stăncel spune următorul lucru:

„Ar trebui, dacă observă simptome, să nu-i trimită la școală, să anunțe medicul de familie. Copilul trebuie ținut departe de ceilalți membri ai familiei până la un diagnostic clar.”

Cum doamna Stăncel, băgăm copilul la container dacă strănută? Sau ce anume înseamnă că trebuie ținut departe de ceilalți membri ai familiei? Îl închidem singur undeva, ca la pușcărie?

Doamne ferește de asemenea păreri și recomandări ale EXPERȚILOR! Nimeni nu a reușit să afle nimic despre comportarea sau combaterea virusului însă există zilnic păreri ale experților.

1 0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *