Moda pasionaților de hârburi

Timp de citire:58 Sec.
Moda pasionaților de hârburi

Există un fenomen care este la modă de ceva timp – adunările unor tineri în parcările mall-urilor sau în parcarea din Piața Constituției, etalând mașinile deținute de ei sau, probabil, în mare parte, de parinții acestora. Majoritatea mașinilor au anul fabricației mai mic sau egal cu anul nașterii lor.

N-ar fi atât de deranjant că respectivii tineri sunt pasionați de rable, gusturile sunt ale lor și nu ne interesează atât timp cât nu ne impactează. Problema, însă, apare atunci când, așezați pe scaunele pescărești, pe care le înșiră prin parcări, încep să spargă semințe, formând adevărate covoare persane, presărate cu peturi și alte mizerii.

Am dat odată de un grup din-ăsta la Afi, în parcarea subterană – scaune pescărești, muzică, semințe și ambalat de motoare de rablă. Ce o fi de lăudat? Când cineva se laudă cu un lucru, de obicei e nou, e bun sau arată bine. Tinerii din parcări, la fel ca și cei din reportajul de mai jos, se pare că se pot lăuda cu mâncatul de semințe și cu rablele din imagine, în timp ce domnișoara se bucură că nu mai stă în casă, după toată această „izolație”.

0 0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *