Iohannis are o obsesie plictisitoare: PSD

Timp de citire:1 Min., 20 Sec.
Iohannis are o obsesie plictisitoare: PSD

Președintele Iohannis are o obsesie cu PSD. Nu ezită niciodată să spună că PSD este de vină, orice s-ar întâmpla rău în țară. După ce acum ceva timp ne spunea că PSD le dă Ardealul ungurilor, acum ne spune că PSD este de vină pentru numărul ridicat al cazurilor de Covid-19.

Mai spune că în starea de urgență noi aveam puține cazuri, în timp ce alte țări aveau un număr ridicat. Meritul autorităților, spune președintele. Este evident faptul că dacă toată lumea stă în casă nu au cum să fie în creștere cazurile, deci n-ar fi relevantă acea perioadă.

Ne amintește din nou de alianța PSD-UDMR și de gluma cu autonomia din Ținutul Secuiesc, subiectul lui preferat. Delirul continuă și vina merge și la CCR, care a declarat neconstituțional faptul că oamenii bolnavi sunt ținuți în spital cu forța. Pentru președinte, din păcate, drepturile omului nu contează și nu contează nici faptul că am fost și încă mai suntem singura țară din lume care internează forțat oamenii descoperiți cu Covid-19.

După o simplă gândire logică, aproape oricine și-ar da seama că au crescut cazurile pentru că se testează mai mult și pentru că lumea nu mai este în casă, cum a fost în perioada de urgență. În străinătate se testează masiv iar oamenii sunt izolați la domiciliu, nu la spital, astfel sunt încurajați să se testeze.

Testare masivă (gratuită sau la un preț mic) și izolare la domiciliu ar fi masurile optime pentru a nu mai fi nevoie să arunce vina către PSD și să scape de obsesia aceasta plictisitoare.

0 0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *