Discriminarea lui Tudor Chirilă

Timp de citire:1 Min., 1 Sec.
Discriminarea lui Tudor Chirilă

Întotdeauna am considerat că nu este în regulă să te implici în politică dacă ești artist. De asemenea, nu mi se pare avantajos să îți exprimi părerile despre religie sau despre alte subiecte sensibile care influențează foarte mulți oameni, în cazul în care ești artist.

E foarte clar că în acest fel vei atrage antipatia multor oameni și nu e neapărat un avantaj atunci când faci bani datorită simpatiei plătitorilor de bilete sau albume.

În cazul lui Tudor Chirilă, care până acum ne-a obișnuit cu acest „anti-pesedism” crâncen, poate că a fost în regulă să-și exprime public părerile, reușind să atragă simpatia celor de pe Facebook, care oricum erau de aceeași părere.

Observ acum că este nemulțumit întrucât bisericile se vor deschide iar oamenii vor putea participa la slujbe, în timp ce actorii și cântăreții nu își pot desfășura activitatea.

Oare nu e mult mai important pentru Iohannis și Orban să îi mulțumească pe credincioșii practicanți decât pe artiști? E vorba de numere, iar primii amintiți sunt mai mulți și contează mai mult la vot.

Discriminarea, bat-o vina! Șoc, Iohannis și Orban nu sunt drepți. Și nici PSD nu mai poate face zilele orașelor. Ghinion, ar zice unii!

2 0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *