Control, îngrădire, cenzură

Timp de citire:1 Min., 3 Sec.
Control, îngrădire, cenzură

Ne gândim că am scăpat de comunism de mai bine de 30 de ani. Ne considerăm liberi, necontrolați și cu posibilitatea de a alege în general. Dar pare că greșim. De la un timp se pare că vremurile tind către ceva mai rău decât comunismul când vine vorba de libertăți.

S-au creat o mulțime de mișcări de tip Black Lives Matters, care susțin interzicerea istoriei și schimonosirea ei, care susțin interzicerea anumitor termeni, filme, opere scrise și așa mai departe.

Pe YouTube nu ne mai putem exprima liber de mult timp. La fel pe Twitter și pe cine știe ce rețele de socializare. Din cauza pandemiei am renunțat la mai multe drepturi și libertăți.

Până unde merg cenzura, controlul și îngrădirea? Spotul în care apare Delia, al OK Medical, cel care îndeamnă la vaccinare a fost interzis de CNA pe motiv că nu ar informa corect, problema fiind că în filmuleț doi cetățeni se sărută iar câțiva își scot măștile de pe față. Într-un spot în care ideea este că ne putem întoarce mai repede la viața normală nu sunt permise acțiunile normale. Cel mai rău este că suntem de acord și ne supunem.

În rest, suntem liberi! Ca pasărea cerului!

1 0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *