Ce se alege de FC Barcelona?

Timp de citire:1 Min., 10 Sec.
Ce se alege de FC Barcelona?

De ceva timp pare că se iau numai decizii greșite la FC Barcelona. Începând de la jucătorii aduși la echipă, cum ar fi Frenkie de Jong, Kevin-Prince Boateng sau Martin Braithwaite, dintre care doar Frenkie de Jong pare un jucător cât de cât de bază și până la excluderea jucătorilor foarte importanți precum Suarez.

Venirea lui Boateng nu cred că a fost înțeleasă de nimeni, niciodată – un jucător de peste 30 de ani adus parcă să bifeze faptul că a trecut și pe la Barcelona. Iar Braithwaite este celălalt transfer eșuat, din nou neînțeles de nimeni, probabil.

În condițiile în care nu aduci niciun jucător important, cu care să întărești echipa și așa îmbătrânită, oare îți mai permiți să te lipsești de Suarez? Îți permiți oare să intri în scandal cu Messi, jucătorul care a ținut echipa atâta timp și în jurul căruia s-a construit tot?

Consecințele par grave – Suarez ar merge la Juventus iar Messi probabil că la Manchester City. Chiar și Rakitic merge la Sevilla în timp ce Arthur merge la Juventus. Pique, oare cât mai joacă? Busquets sau Jordi Alba, cât? Ba mai mult, la echipă a venit și Pjanic, tot un jucător de peste 30 de ani. Barcelona a ajuns o echipă îmbătrânită, plafonată și fără jucători care pot face diferența în Champions League.

Parcurgând toate aceste informații, parcă Leo Messi ar avea dreptate în tot acest scandal.

1 0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *